MADEN
Fra jord til bord - uden tilsætningsstoffer eller kemi, ren.
Ægte mad der fortrinsvist er økologisk og så vidt det er muligt kommer fra lokale leverandører eller min egen urtehave. 

Klik dig rundt herunder og se hvad jeg tilbyder. Eller ring til mig og få et tilbud der passer lige netop til det du vil have. Mine forslag er netop kun forslag - jeg har mange flere ideer og vi kan altid finde ud af alternativer sammen... så ring hvis du ikke lige kan finde det du leder efter.

ALLERGENER
Ved spørgsmål om eventuelle allergene ingredienser i maden, så skriv en mail eller ring til mig, så jeg kan besvare dine spørgsmål.

Receptions menuer
Eksempler på forskellige menuer.

1/
Stenbiderrogn på toast med rørt cremefraiche og rødløg
Laksetartar med capers på sprød bund
Sprøde filopakker med kylling, macarpone, selleri og soltørrede tomater
Spinattærte med feta og pinjekerner
Oste på sprøde kiks

kr 100,- pr person for 5 stk

 

2/
Stegt tun på toast med wasabicreme
Kammusling på julesalat med limecreme og purløg
Fingersandwich med forskelligt fyld
Oksemørbrad på kartoffel og estagonsauce
Mozzarella ,tomat og ramsløgpesto på sprød bund
Comte  ost i mundrette stykker
Nøddemums med moccacreme

kr 130,- pr. person for 7 stk


3/
Røget laksesnitte med moutarde/dildcreme
Skaldyrssalat i sprøde kurve
Håndpillede rejer med citronmayonaise
Foiegras med peberrelich på sprød kiks
Minifrikadelle på rugbrød med cornichons
Limemarineret kyllingbryst med seranoskinke
Sprøde brød med valnøddepesto og og mozzarella
Danske oste på sprød kiks og hjemmesyltede valnødder
Rørt rygeost med radise og purløg
Sarah bernard på kransekagebund

kr 180,- pr person for 10 stk

 

1 stk  kr 25,-
 

RECEPTIONSMAD

Skal være til at spise stående og med én hånd.
Sammensæt menuen efter din smag.
Her er forskellige forslag men der er rigtig mange muligheder og vi finder sammen frem til lige netop det du godt kunne tænke dig.

"I forbindelse med min 60 års fødselsdag, bestilte jeg mad til mine arbejdskolleger gennem "Heddas Køkken".
Det var super, lækker receptionsmad, som man kunne spise uden kniv og gaffel. Flere små retter som var friskt og lækkert tilberedt.
Leveringen var præcis og lige til at gå til. Herligt!
Kan varmt anbefales."

Richard Petersen