Hedda Synnestvedt, Indehaver af Heddas Køkken

Fotograf Cathrine Drud, Heddas Køkken, Hedda Synnestvedt, catering, madudafhuset, mad ud af huset, buffeter, receptioner

Om Hedda

25 års erfaring som kok.

Mit navn er Hedda Hellesen Synnestvedt, født og opvokset på Tåsinge, hvor jeg fik min kokkeuddannelse på det daværende "Admiralinden" på Valdemar Slot.
Min professionelle karriere førte mig til Dusseldorf I Tyskland i fremstød for danske produkter for de danske mejerier.  Derefter har jeg arbejdet på forskellige steder, bl.a Bregninge kro, samt flere kursusvirksomheder.
Efter jeg fik mine børn tog jeg en uddannelse som socialpædagog og har arbejdet med det I mange år, da jeg også har en stor interesse I børn og unge, og jeg hele tiden har arbejdet med begge fag samtidigt, en slags “ pædakok”.
Efter en årrække som pædagog, kom jeg på Stenstruplund kursuscenter som Kok, og jeg blev inspireret på helt ny og sund måde, Stenstruplund gav mig en helt ny tilgang til maden, til økologien, det mere enkle og til vegetarmad, - og det hele passede så perfekt ind i lige netop det jeg elsker ved maden. Mad fra jord til bord.
Jeg har altid vidst at jeg gerne ville være selstændig, og har taget tilløb til det I flere år.

Det sidste skub fik jeg, dels ved at arbejde for min dygtige veninde i København med Susannes Køkken, for at se hvordan hun griber det an som professionel gennem mere end 22 år. Hun har inspireret mig utroligt meget og givet mig et indblik i hvordan man alene kan drive et køkken med mad ud af huset. Og dels ved at sparre med en fantastisk kvinde ved navn Dodo Lindemann, som både før og efter opstart af Heddas Køkken, har været en ualmindelig klog og dygtig supervisor, der virkeligt har fået mig til at mærke efter - helt ind til benet - hvad der er vigtigt for mig. Med dette indblik i Susannes Køkken og supervisionen fra Dodo Lindemann, fik jeg trang til atter at sætte det gode håndværk i centrum og finde tilbage til det centrale for en kok, der holder af at glæde sine gæster.

Så dette er baggrunden for Heddas Køkken :-)